Webbutveckling

Anlita en duktig webbutvecklare

Anlita en duktig webbutvecklare

Webbfabriken har i 15 år arbetat med webbutveckling och har specialistkunskaper på de flesta webbplattformar såsom WordPress, EPI Server, Sitevision, WordPress, Joomla, Drupal och Typo-3.

Den plattform vi valt att fokusera på, och som vi ser att allt fler går över till, är WordPress som har miljontals användare världen över. Anledningen till att vi valt WordPress är att den är byggd för att vara enkel att komma igång med och man får tillgång till en stor mängd färdiga tillägg s.k. plugin. WordPress uppdateras dessutom regelbundet vilket gör att ni snabbt får ta del av den senaste webbtekniken.

Professionell webbutveckling av erfarna programmerare. Vår specialitet är att kundanpassa WordPress sajter, ge råd om vilka plugin som är säkra och stabila, hjälpa till vid uppdatering av WordPress installation där det är viktigt att kontrollera så att alla ändringar och plugins fungerar. Denna hemsida är helt byggd i WordPress med flertalet plugins för att göra den mer SEO anpassad, snabbare och säkrare än vanlig installerad WordPress. WordPress är en öppen och gratis webbplattform som används av många miljoner hemsidor, både stora och små. Tidigare ansåg många att WordPress var en plattform bara för bloggare och små hemsidor men den används idag även av stora internationella koncerner.

Även säkerhetsaspekter behöver kontrolleras då enkelheten i att installera och aktivera ett plugin medför att säkerhetsrisker uppdagas. Det är enkelt att göra ett plugin som stjäl inloggningsuppgifter eller installera en trojan på hemsidan som sprids till besökaren. Anlita oss och våra säkerhetskunskaper för att se till er WordPress installation är och förblir så säker som möjligt.

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Webbutveckling

Webbfabriken hjälper till med programmering för webben och hemsidor. Vi fokuserar på WordPress utveckling, enkel HTML5/CSS/JS och våra egna applikationer.

 

Pris: 1 000 SEK per timme

Information om E-handelsplattformar

E-handelsplattformar

Det finns ett stort antal olika e-handelsplattformar idag såsom vår egna Webbfabriken e-commerce, Magento, PrestaShop, osCommerce, OpenCart, WP e-commerce med flera. Den säkraste plattformen är vår egna där ni får professionell support och kan få den specialanpassad för era ändamål. Vår lösning är en så kallad sluten lösning, precis som Microsoft Windows och applikationer är, vilket innebär att ingen annan än vår personal har tillgång till källkoden. Vår e-handelslösning är en hyr lösning där ni betalar för användandet av plattformen och för vår tid vid utveckling av nya funktioner.

Vårt Webbhotell har stora säkerhetskrav vilket innebär att inte alla e-handelslösningar fungerar. Kontakta oss för mer information om detta. Vårt webbhotell ger er möjligheten att fritt välja en gratis och öppen e-handelslösning eller hyra någon av våra lösningar.

p

Information om Webbdrift och uppdateringar

Webbdrift för er som inte har tid eller kan uppdatera hemsidan

Webbfabrikens populära tjänst där vi hjälper er med underhåll och uppdateringar av er hemsida eller nätbutik

Har ni behov av någon som hjälper er att ta hand om hemsidan? Någon som kan lägga ut texter, redigera bilder, se till att hemsidan uppdateras på rätt sätt och att sidan förblir lättläst och korrekt? Vi har mycket goda kunskaper i att underhålla hemsidor och webbshoppar samt möjlighet att korrekturläsa texter dels för besökare dels för sökmotorer. Tjänsten Webbdrift innebär att ni, mot en månadsavgift, får hjälp med uppdateringar av texter och bilder på hemsidan. Vi bistår även med ändringar av koden, anpassningar av sidan, sökmotoranpassningar och hantering av koder för annonsering t.ex. AdWords.

I månadskostnaden ingår det ett visst antal timmar som kan nyttjas på en månad.

 

Pris: 495 SEK per månad

Gå tillbaka till Webbyrå

Läs mer om Domäner

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.