Webbdesign

 

Arbetsprocess

Vår arbetsprocess inom ett projekt är platt och enkel för att vi anser att en snabb och ren utveckling ger bättre kvalitet samt en lägre totalkostnad. Vår modell passar alla företag från små till stora, en- eller flerspråkiga. Under alla våra år har vi bevisat att vi är personliga, tillgängliga och använder våra specialkunskaper.

Planering Design Utveckling Lansering

Planering

På planeringsstadiet definierar vi vad man ska göra och när.

Här lyssnar vi på alla dina idéer och tankar. Sedan undersöker vi ytterligare för att se hur vi bäst kan tillgodose din vision, vad som är möjligt att göra och vad som kräver lite justering för att fungera optimalt. Termen “möjligt att göra” begränsas nästan enbart av hur många timmar du vill ge oss vilket återkopplar till din budget för projektet. Här definieras även om design eller utveckling är att prioritera.

Design

Designfasen sker i början av projektet efter planeringsfasen och normalt parallellt med utvecklingsfasen. Det är nu vi utvecklar önskad design enligt överenskommelse. Ändringar i designen kan ske under projektets gång beroende på begränsningar i webbkodningsstandarder och/eller tid.

Utveckling

Under utvecklingsfasen arbetar vi med kodning och designen för att nå dina önskade resultat, och finns fortfarande tillgängliga eventuella nya idéer eller frågor.

Det här är den fas som är mest dynamisk och där största delen av vår tid spenderas. Under utvecklingsfasen kan det dyka upp nya krav eller förfrågningar om designändringar. Ibland måste en idé utvecklas en hel del för att vara möjlig att genomföra.

Lansering

Nu korkar vi upp Champagnen för att fira din nya hemsida! Givetvis finns vi tillgängliga även några dagar efter lanseringen och övervakar din webbplats och ser till så att allt körs dom planerat och stödja dig om så behövs. Eventuell finjustering eller upptäckt av en bugg åtgärdar vi så snart som möjligt.

Här ser du ett urval av kunder som anlitat Webbfabriken för olika projekt:

 

Responsiv Web – vad är det?

Responsiv webbdesign innebär att webbsidan omformar och flyttar eller döljer innehållet beroende på skärmstorlek. På en bred datorskärm finns det givetvis mycket mer utrymme för att visa allt innehåll på hemsidan än på en mindre mobiltelefon.

Här är den svåraste delen att bestämma vad som ska gömma sig och flyttas samtidigt som tillräckligt med information visas för besökaren av hemsidan.

Webbdesign – vad är en bra design?

En bra webbdesign presenterar innehållet på ett bra sätt, har dina favoritfärger och de detaljer som just du gillar. Webbdesign gör så att sidan ser ut som du vill att den ska se ut och med innehållet presenterat helt enligt din vision.

Det här är en mycket tidskrävande process och vi erbjuder därför tre webbdesignpaket med olika teman. Vilket tema som passar bäste beror på vilken typ av besökare du vänder dig till, vilka dina kunder är.

Till exempel har vi teman för företag inom ekonomi, försäljning, information, rådgivning, kultur, företagsverksamhet och mycket mer. Kontakta oss för mer information om våra webbdesigntjänster. Vi arbetar med paket för mindre och större webbplatser eller per timme för riktigt stora projekt.

Webbutveckling och webbdesigntjänster

Vi har webbdesign paket för olika typer av webbplatser:

Information

Detta paket ger dig en informativ webbplats som innehåller information om företaget, vad företaget gör samt ett kontaktformulär. Det är som ett visitkort på internet.

Priserna börjar på $ 1000/8900 SEK

E-handel

Med detta paket kan du börja sälja varor och tjänster på internet. Vi skapar en WordPress-baserad shoppingplats med ett e-handelsprogram eller så hyr du vår egen lösning.

Priserna börjar på $ 2500/21900 SEK

Multifunktionell

Denna typ av webbplats är mer komplex och kan ha medlemsfunktioner, kundinloggning och API-anslutningar. Denna tjänst är för dig som driver en större webbplats med högre krav på design, utseende och säkerhet.

Priserna börjar vid $ 3500 / 30900SEK

Våra standardpriser för webbtjänster:

Standard webutvecklingsarbete: $ 104/900 SEK

Websäkerhet och säkerhetskodning: $ 116-220 / 1000-1900 SEK

Standard webbdesign: $ 104/900 SEK

Mer avancerad design och rebranding av ett företag: $ 116-220 / 1000-1900 SEK

Skapande av visitkort: $ 68/590 SEK

Fjärrstyrd hjälp med hemsidan och hur man hanterar den: $ 46/400 kr

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

 

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.