Webbdesign

Anlita en duktig webbdesigner

Webbdesign med erfaren webbyrå

Webbfabriken finns i Stockholm och har kunder över hela Sverige, ute i Europa och andra delar av världen. Vi arbetar med IT-säkerhet men även alla former av webbutveckling. Att anlita Webbfabriken innebär ni får en hemsida som fungerar som tänkt och följer dagens standards. Vi ger dessutom support vilket innebär att ni snabbt och enkelt får hjälp när ni ska uppdatera er hemsida.

Vi skapar kreativa, dynamiska, stilrena och funktionella hemsidor av alla sorter. Behöver du en enkel hemsida för att presentera ditt företag, har du en privat blogg du vill snygga upp eller är ute efter en hemsida med många bra funktioner och sidor med undersidor? Vi har lösningarna för er. Det vanligaste är att vi skapar i verktyget WordPress som har blivit den mest använda webbplattformen idag. Självklart bygger vi responsiva webbplatser så att hemsidan blir följsam och ser lika snygg ut och fungerar lika bra i både datorer, surfplattor och mobiler samt får bättre sökresultat!

Vi erbjuder också tjänsten Webbdrift där vi efter skapandet av er webbplats hjälper er med fortsatt underhålla och uppdateringar. Koppla av, låt oss ta hand om webbdriften så kan ni göra annat kul under tiden, vi jobbar med webb dagligen och sköter allt snabbt, säkert och smidigt.

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

 • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
 • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
 • Ger dator, program och skrivarsupport
 • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
 • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
 • Bygger och underhåller er hemsida

Våra färdiga webbdesignpaket

För att snabbt komma igång med en hemsida har vi tagit fram några färdiga Webbdesign paket att välja på. Förvalda mallar används som sedan anpassas enligt önskemål. Större paket innehåller fler sidor och ger större möjligheter till anpassningar.

Tilläggstjänster: Domännamn (.se .com) 156 SEK   Webbhotell från 1 995 SEK   Logotyp (enkel) 1 500 SEK

Start paket

Grundpaket med 5 st sidor

 • Välj mellan 10 färdiga mallar
 • Startsida med enkel presentation
 • 2 st informationssidor
 • 1 kontaktsida. (5 stycken fasta fält; namn, e-post, telefon, ämne, meddelande)

9 995 SEK

Standard paket

 • 6 st sidor ingår
 • Välj mellan 20 färdiga mallar
 • Ändring av viss design och layout ingår
 • 4 st informationssidor
 • Kontaktsida. (Ni kan välja vilka fält som ska finnas med)

 

12 995 SEK

Premium paket

 • 8 st sidor ingår
 • Välj mellan 20 designmallar
 • Ändring av viss design och layout ingår
 • 6 st informationssidor
 • Kontaktsida. (Ni kan välja vilka fält som ska finnas med)

 

16 995 SEK

Vägen till en webbplats

4 steg – Domännamn, Webbhotell, E-post och Webbdesign.

Steg 1
Köp domännamn

Första steget är att köpa ett domännamn, ett tydligt domännamn stärker identiteten på webben. Vi registrerar i över 1000 olika toppdomäner. Låt oss hjälpa till med att hitta rätt domännamn.

Steg 2
Fixa webbhotell

En driftsäker och stabil plats för webbplatsen, webbshopen eller bloggen är nödvändig. Våra webbhotellspaket med e-postlösningar passar alla typer av företag.

Steg 3
E-post behövs

En e-post adress som kopplas till domännamnet för enkel kommunikation och kontakt (tex. via kontaktformulär) behövs. E-postlösningar ingår i våra webbhotell paket.

Steg 4
Skapa hemsidan

Skapandet av stilrena och funktionella hemsidor som är responsiva och följer dagens standards följer en process: planering, utveckling, design och lansering. Se mer nedan.

Ta stegen mot en ny fin webbplats här!

Webbfabriken är med och guidar hela vägen genom de 4 stegen mot den nya hemsidan. Klicka på knapparna nedan, steg för steg. Eller hoppa över ett steg om det är så att något redan innehas.

Arbetsprocess

Vår arbetsprocess inom ett projekt är platt och enkel för att vi anser att en snabb och ren utveckling ger bättre kvalitet samt en lägre totalkostnad. Vår modell passar alla företag från små till stora, en- eller flerspråkiga. Under alla våra år har vi bevisat att vi är personliga, tillgängliga och använder våra specialkunskaper.

 

 

Planering Utveckling Design Lansering 

Planering

På planeringsstadiet definierar vi vad man ska göra och när.

Här lyssnar vi på alla dina idéer och tankar. Sedan undersöker vi ytterligare för att se hur vi bäst kan tillgodose din vision, vad som är möjligt att göra och vad som kräver lite justering för att fungera optimalt. Termen "möjligt att göra" begränsas nästan enbart av hur många timmar du vill ge oss vilket återkopplar till din budget för projektet. Här definieras även om design eller utveckling är att prioritera.

Design

Design fasen sker i början av projektet efter planeringsfasen och normalt parallellt med utvecklingsfasen. Det är nu vi utvecklar önskad design enligt överenskommelse. Ändringar i designen kan ske under projektets gång beroende på begränsningar i webbkodningsstandarder och/eller tid.

Utveckling

Under utvecklingsfasen arbetar vi med kodning och designen för att nå dina önskade resultat, och finns fortfarande tillgängliga eventuella nya idéer eller frågor.

Det här är den fas som är mest dynamisk och där största delen av vår tid spenderas. Under utvecklingsfasen kan det dyka upp nya krav eller förfrågningar om designändringar. Ibland måste en idé utvecklas en hel del för att vara möjlig att genomföra.

Lansering

Nu korkar vi upp Champagnen för att fira din nya hemsida! Givetvis finns vi tillgängliga även några dagar efter lanseringen och övervakar din webbplats och ser till så att allt körs dom planerat och stödja dig om så behövs. Eventuell finjustering eller upptäckt av en bugg åtgärdar vi så snart som möjligt.

Gå tillbaka till Webbyrå

Läs mer om webbhotell

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

 

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.