E-post

Skaffa professionell e-post lösning med Microsoft!

Webbfabriken är en Microsoft partner som hjälper företag med Microsofts olika tjänster som Office 365 och Exchange. Microsoft Exchange lagras på säkra servrar hos Microsoft och har flera finesser. Det finns ett antal olika abonnemang att välja mellan med 50 GB lagringsutrymme. Få mer med en professionell e-post lösning och extra funktioner!

Var trygg med att Webbfabriken som partner administrerar och underhåller tjänsten. Köp till konsultation för uppsättning av e-post och migrering av e-postlådor dit plus support för effektivt användande av paketet samt nyttjande av alla funktioner paketet innehåller.

Enkel e-post ingår i Webbfabrikens Standard Webbhotellkonton med 1 GB lagring per styck. Vi har flera olika Webbhotellpaket och i dem ingår 1, 5, 10 eller 100 e-postkonton beroende på vilket paket man väljer. Köp också till Microsoft Exhange e-post lösning!

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Professionell e-post med Microsoft

Säker e-post lösning med många bra finesser. 50 GB

Exchange Online 1
Microsoft Office E1
Microsoft Office E3
Microsoft Office E5

 

Från 39 SEK per månad

Enkel e-post med Webbhotellkonto

Webbhotell paket med e-post (pop/imap). 1 GB

Web 1
Web 2
Web 3
Web 4

 

Från 86 SEK per månad

Professionell E-post

Exchange Online 1

E-post med Microsoft Exchange är säkert, pålitligt och enkelt att använda. Få fördelarna med att ha företagets e-post på Microsofts servrar och allt kontrolleras med hjälp av olika finesser. E-post i företagsklass med 50 GB utrymme. Byt sedan enkelt abonnemang om företaget behöver fler finesser.

 

Pris från 39 SEK per månad och e-postkonto

Microsoft Office E3

Inkluderar allt som ingår i E1 plus tillgång till Office Client Apps som innehåller programmen Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access, Publisher med flera. I E3 ingår också dokument funktioner som arkivering, rättighetskontroll, skydd mot data förlust med mera.

 

Pris från 185 SEK per månad och e-postkonto

Microsoft Office E1

Inkluderar E-post och kalender via Microsoft Exchange plus Yammer, Videodelning och Sharepoint. Skicka meddelanden och ha online möten med Skype för företag. Få tillgång till extra stort lagringsutrymme med OneDrive. Redigera dokument enkelt med Office Online.

 

Pris från 65 SEK per månad och e-postkonto

Microsoft Office E5

Största versionen för företag. Allt i E3 ingår plus extra säkethetsdelar samt tillgång till Microsofts Business Intelligence tools: verktyg för att analysera all data som lagras i Microsoft office miljön. Skype för företag med integrerings och ersättnings funktioner ingår.

 

Pris från 325 SEK per månad och e-postkonto

Tröttnat på vanlig och enkel e-post? Känner du att du vill ta steget mot en bättre och professionell e-postlösning? För att jämföra de olika professionella e-post lösningarna och hitta den som passar företaget bäst – Klicka på knappen för mer information.

Våra Webbhotell paket

Standard Webbhotell paket

Ingår:
E-post (pop/imap)
1 GB lagringsutrymme per konto
1-100 e-post konton
Välj mellan 4 olika Webbhotellpaket

 

Pris från 86 SEK per månad

Premium Webbhotell paket

Köp till:
Exchange Online 1
Office 365 E1
Office 365 E3
Office 365 E5

 

Pris från 21 295 SEK per mån.

E-handel Webbhotell paket

Köp till:
Exchange Online 1
Office 365 E1
Office 365 E3
Office 365 E5

 

Pris från 615 SEK per månad

Standard Webbhotell paket för de mindre webbplatserna, Premium Webbhotell paket för webbplatser med många besökare och fler funktioner samt E-handel Webbhotell paket optimerade för betallösningar och transaktioner med mera. Hitta Webbhotell för dig – klicka på knappen!

Gå tillbaka till Webbyrå

Läs mer om våra webbdesign

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.