Please wait, loading...
Webbfabriken background image

Webbdesign

Webbdesign frÄn Webbfabriken som fungerar

Har du behov av att skapa en hemsida till ditt företag eller behöver du förnya din befintliga?

Med vÄr erfarenhet av att skapa produktiva och spÀnnande webblösningar kan vi skapa din hemsida eller föreslÄ Àndringar pÄ din befintliga. Vi arbetar utifrÄn ett grundkoncept som bestÄr av att vi tillsammans sitter i ett möte dÀr ni presenterar ert företag och visar hur er logotyp ser ut, typsnitt ni önskar samt ett fÀrgtema.

DÀrefter utifrÄn dessa 3 grundstenar kan vi skapa och producera det mesta inom webbdesign och webblösningar.

Ute efter en enkel och modern hemsida?

Behöver du en enkel sida pÄ nÄgra stycken under sidor och kanske en enklare design kan du vÀlja nÄgot av vÄra webbdesignpaket (lÀs mer hÀr) eller om du efterfrÄgar en större sajt med lite fler sidor och eventuellt funktioner t.ex. medlemsregister, idrottsföreningar, casino, bingo, auktion, online bokning, online undersökning, uthyrning, communitys, streaming av film och ljud (VOD), CRM och mycket annat kan vi hjÀlpa er i projektform.

NÀr vi bygger hemsidor och skapar webbdesign gör vi det med kravet att det ska se bra ut i de flesta webblÀsare och anvÀnder valideringstjÀnster för att sÀkerstÀlla det inte finns nÄgra större fel i sidan.

NĂ€tbutik och e-handel

Är du i startgroparna inför en nĂ€thandels butik? Kontakta oss för mer information om vĂ„rt utbud.

Vi har skapat en av Sveriges största nĂ€tbutiker, www.inreda.com, och dĂ€refter byggt vidare med nĂ€tbutiker för Alfons Åberg (www.alfons.se), Elsashem (www.elsashem.se), RaMa Medical (www.ramamedicalclothes.se), Looft Industries (www.looftlighter.com) och mĂ„nga fler.

Sökmotoroptimering SEO

Vi har lÀnge arbetat med sökmotoroptimering (SEO) och ser till att er hemsida fÄr den webbdesign som förutom tilltalar er och era besökare Àven fungerar för sökmotorer att hitta relevant information. Det Àr inte enkelt att kombinera alla dessa faktorer men med vÄr mÄngÄriga erfarenhet fÄr ni det bÀsta av alla dessa.

Vi hjÀlper er att synas pÄ Google, Bing och Yahoo (som Àr de tre största i Europa) och skapar konto Ät er pÄ Google Analytics dÀr ni löpande ser statistik över era besökare.

Ni kan Àven anvÀnda Google Adwords för att driva in trafik pÄ utvalda sökord. Vi Àr specialister pÄ Adwords och har lÀnge anvÀnt detta utmÀrkta system. NÀr du bestÀller hemsida eller nÀtbutik av oss glöm inte lÀgga till SEO och Adwords hjÀlp. Kort sÄ Àr Google Adwords ett sÀtt dÀr du med en annons köper annons visning pÄ utvalda sökord.

Webbfabriken samarbetar med Jajja Communications dÀr du mot en kostnad per sökord och dag fÄr organiska lÀnkar pÄ Google. Organiska lÀnkar Àr de du ser frÀmst efter du sökt pÄ Google. Sponsrade lÀnkar och visningar Àr frÄn Adwords.

Fast pris eller i projektform mot en timkostnad?

Det bÀsta Àr att du kontaktar oss och berÀtta om dina idéer och utifrÄn det uppskattar vi ett pris. Du kan Àven anlita oss mot en timkostnad pÄ 800 kr /timme.

 

NÄgra referenser pÄ hemsidor, nÀtbutiker eller streamingsajter vi gjort de senaste Ären

[one_third]Inreda com Àr en av Sveriges största och Àlsta nÀtbutiker[/one_third]

[one_third]Yousef Hariri Yousef Hariri, 20 Är driver en av Sveriges populÀraste bloggar. Han tog studenten Är 2010 och har sedan dess satt som mÄl att slutföra en frisörutbildning som pÄbörjas i Augusti. Yousefs vardag kretsar vÀldigt mycket kring vÀnner, klÀder och festande, ja sÄnt som en 20 Äring vanligtvis gör till vardagen. [/one_third]

[one_third_last] Juicy gossip - Sveriges största skvallersajt Nyproduktion 2011 Skapad Ät Posh24 Sveriges största kÀndissajt [/one_third_last]

 

[one_third]Konstfruarna [/one_third]

[one_third] RaMa Medical Clothes [/one_third]

[one_third_last] Bookify - your online ebook store - Webbshop frÄn Webbfabriken e-commerce [/one_third_last]

 

 

 

[one_third]Minjakttv Àr en av sveriges största streaming sajter inom Jakt och Fiske[/one_third]

[one_third]Looft Industries skapade den revolutionerade grill och brastÀndaren Looftlighter [/one_third]

[one_third_last] Kvinnor & Företag Àr Lidingös nÀst största förening och startade som ett nÀtverk av Marianne Stenborg och Lena Sylvén hösten 1994 och ombildades 1996 till en ekonomisk förening. Föreningen Àr partipolitiskt obunden. Förutom den Ärliga medlemsavgiften betalar du en subventionerad mötesavgift för de aktiviteter du deltar i. [/one_third_last]

 

Webbhotell

Vi driver Àven en av Sveriges bÀsta och sÀkraste webbhotell dÀr er hemsida bÀst placeras. Det Àr inget krav att anvÀnda vÄrt Webbhotell nÀr ni bestÀller webbdesign frÄn oss, men det gör vÄrt arbete snabbare och enklare och för er till en lÀgre kostnad.

LÀs mer om Webbfabriken Webbhotell hÀr

Webbhotell kostar frÄn 595 kr per Är.

 

WordPress

Vi arbetar och bygger upp vÄra hemsidor i WordPress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *