Webbfabriken är ett IT-Säkerhetsföretag som hjälper dig med din webb.

Webbdrift och hjälp med uppdateringar

Tjänsten Webbdrift innebär att ni mot en månadskostnad får hjälp med ändringar av koden, anpassningar av sidan, sökmotoranpassningar och hantering av koder för annonsering, t.ex. AdWords. Webbfabriken underhåller webbplatser och webbshoppar samt korrekturläser texter så att de är ultimata både för besökaren och för sökmotorer. Detta är vår populära tjänst där vi hjälper er med underhåll och uppdateringar av er hemsida eller nätbutik. Varför göra allt själv när vi kan göra det åt er?

Webbutveckling

Vår specialitet är att kundanpassa WordPress sajter, ge råd om säkra och stabila plugins, uppdatering av WordPress installationer och vi kontrollerar att alla ändringar och plugins fungerar. Denna hemsida är helt byggd i WordPress med flertalet plugins för att göra den mer SEO anpassad, snabbare och säkrare än vanlig installerad WordPress. Enkelheten i att installera och aktivera ett plugin medför att säkerhetsrisker uppdagas. Det är enkelt att göra ett plugin som stjäl inloggningsuppgifter eller installera en trojan på hemsidan som sprids till besökaren. Det är därför extra viktigt att säkerhetsaspekter kontrolleras. Anlita Webbfabriken för att se till er WordPress installation är utvecklad korrekt och förblir så säker som möjligt.

Webbhotell

Webbhotell med fokus på säkerhet och kunden. Söker du en driftsäker och stabil plats för din webbplats, webbshop/nätbutik/e-butik eller blogg så har du kommit rätt. Vi har flertalet stabila och säkra webbhotellpaket anpassade för olika krav; som antal samtidiga besökare, nivå på säkerhet och tillgänglighet på supporten. Våra webbhotellspaket, e-postlösningar, och webbdesign passar både dig som är privatperson eller företagare.

Webbdesign

Vi skapar kreativa, dynamiska, stilrena och funktionella hemsidor av alla sorter. Behöver du en enkel hemsida för att presentera ditt företag, har du en privat blogg du vill snygga upp eller är du ute efter en hemsida med många bra funktioner och sidor med undersidor? Webbfabriken har lösningarna. Det vanligaste är att vi skapar i verktyget WordPress som har blivit den mest använda webbplattformen idag. För att snabbt komma igång med en hemsida har vi tagit fram färdiga Webbdesign paket att välja på. Det är färdiga mallar som sedan anpassas i design enligt önskemål. Från startpaket till större paket som inkluderar fler sidor, fler anpassningar i design och fler tilläggstjänster, allt för att passa kundens krav.

Responsiv hemsida

Responsiv webbdesign innebär att webbsidan omformar och flyttar eller döljer innehållet beroende på skärmstorlek. På en bred datorskärm finns det givetvis mycket mer utrymme för att visa allt innehåll på hemsidan än på en mindre mobiltelefon. Här är det en utmaning att bestämma vad som ska gömma sig och flyttas samtidigt som tillräckligt med information visas för besökaren på webbplatsen. Självklart vill ni att webbsidan se lika bra ut i både dator, surfplattor och mobiler – det ger bättre sökresultat, Webbfabriken hjälper er!

Läs mer om/Få hjälp med:

 • Webbdrift och uppdateringar
 • Webbutveckling
 • Webbhotell
 • Webbdesign och produktion av hemsidor
 • Responsiv hemsida

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs. Webbfabriken:

 • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
 • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
 • Ger dator, program och skrivarsupport
 • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
 • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
 • Bygger och underhåller er hemsida

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt. Vi har utvecklat en tjänst för er som anser att klimatpåverkan är lika viktigt som vi, läs mer om miljötjänsten här. 

Kontakta Webbfabriken här.