Virus – hackad hemsida?

Webbfabriken skyddar, rensar och säkrar upp. 

Vi hjälper till med skydd mot virus och trojaner, virusborttagning samt rensar, säkrar upp och återställer hackade webbplatser.

Har ni fått problem med virus eller en trojan, är ni oroliga för alla IT hot som man ställs inför? Är du osäker på om du har tillräckligt IT skydd? Är din dator verkligen skyddad och säker? Slipp oro – vi finns här.

Vi hjälper er med alla dessa virushot, frågor om säkerhet och kan löpande underhålla och se över säkerheten på datorer, servrar, lagring, backup samt programvara. Om skadan redan är skedd ser vi till att rensa bort virus och trojaner och göra det svårare för virus att infektera datorn igen.

Gemensamt för alla våra tjänster är vårt personliga stöd. Vår policy är inte att vara tillgänglig för alla, vi prioriterar och koncentrerar alla våra resurser för våra kunder som behöver vår expertkunskap.

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Webbfabrikens tjänster för virus och hackad hemsida

Antivirus

Beställ IT-supportavtal från Webbfabriken för regelbundna kontroller av er dator och IT. Vi ansvarar även för och underhåller hela IT miljön med datorer, servrar, skrivare, nätverk, brandvägg med mera.

Pris från 695 SEK per dator och månad
Borttagning av virus

Webbfabriken tar bort virus från datorer. Om ett virus kommit in i datorn kan vi snabbt hjälpa till via vår fjärrsupport eller med tekniker på plats, man kan skicka in datorer till oss men även välja att komma och lämna in den.

Pris 495 SEK startavgift + från 800 SEK /tim
Hackad hemsida

Varje vecka hör flera företag av sig till oss för att deras hemsida har blivit hackad och de är oroliga för vad som nu händer. Slipp oro för att din hemsida eller webbshop hackats eller kommer att hackas, Webbfabriken finns här!

Pris från 1 000 SEK per timme

Mer om IT-säkerhet

Mer om WFSecAPI

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.