Här är några av våra tjänster

IT-SUPPORT – INKÖP AV IT – RÅDGIVNING – IT-SÄKERHET – ONLINEBACKUP –  FJÄRRSUPPORT – MARKNADSFÖRING – WEBBUTVECKLING

Kontakta oss här

IT-SUPPORT

En IT-konsult assisterar företag med support och underhåll av deras IT-miljö. Hyr en IT-konsult per timme eller månadsvis för längre uppdrag.

INKÖP AV IT

Vi säljer datorer, servrar, nätverk, brandväggar och programlicenser till företag. Samla era inköp och hyr en IT-tekniker som installerar och underhåller allt åt er.

RÅDGIVNING

Hos oss får ni rådgivning inom IT-lösningar och IT-säkerhet. När ni ska köpa in nya datorer, när ni får teknisk information ni inte förstår kan ni köpa rådgivning från oss.

~

IT-SÄKERHET

Vi är specialister inom IT-säkerhet. Borttagning av virus, installation av antivirus, återställa en hackad hemsida – Webbfabriken erbjuder er vår expertis inom området.

ONLINEBACKUP

Med vår Enterprise online backup baserat på Crashplan har ni en säker och krypterad kopia av känsliga data i molnet hos oss.

FJÄRRSUPPORT

Vi kan lösa era datorproblem på distans via en programvara som ni enkelt laddar ner till er dator och startar. Tjänsten är tillgänglig för våra kunder.

MARKNADSFÖRING

Vi kan hjälpa er med er marknadsföring, SEO – sökmotoroptimering och annonsering via Google AdWords och Bing Ads.

WEBBUTVECKLING

Anlita oss för att bygga och utveckla er hemsida. Vi har producerat över 4000 hemsidor av små som stora lösningar samt e-handel/webbshoppar.