Sökmotoroptimering 

Anlita Webbfabriken för din sökmotoroptimering

Vi kan hjälpa er med det svåra arbetet med sökmotoroptimering av hemsida. Genom att analysera texter och innehåll på er hemsida kan vi komma med förslag på förbättringar eller andra anpassningar.

Det viktiga med sökmotoroptimering är inte att skriva texter enbart för att sökmotorer ska få ut det mesta av det eller till och med skriva dold kod i förhoppning om att synas bättre. Det viktiga med sökmotoroptimering är att besökaren enkelt och tydligt ska få fram den information den söker. Alla länkar som leder från sökmotorer ska vara rätt för besökaren.

Om ni marknadsför er på sökord som inte är relevanta för er hemsida kommer ni få besökare som mest troligt snabbt lämnar hemsidan.

Detta är inte bara onödigt utan även kostsamt och tidsödande. Många tror att det bästa är att få in så många besökare som möjligt på sin hemsida men här måste man fundera på om det verkligen är rätt väg att gå. Det optimala är att de som kommer in på hemsidan verkligen vill dit och stannar kvar på sidan. Dessa besökare är de som ger störst möjlighet att generera en inkomst eller försäljning.

Det finns olika sätt att driva in trafik och vilket som är den bästa för er kan vi berätta mer om efter vi analyserat er sida.

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.