Förbättra er synlighet på nätet med SEO

SÖKMOTOROPTIMERING – SEO –  SÖKORDSANALYS – SÖKORDSOPTIMERING

Sökmotoroptimering

Hamna högt upp bland sökresultaten med Sökmotoroptimering – SEO! Webbfabriken gör så att besökare hittar webbplatsen.

U

Sökordsanalys

Få mer trafik på webbplatsen med sökordsanalys – rätt sökord hittar rätt besökare! Vi hjälper er.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering – i dagligt tal kallat SEO från engelskans Search Engine Optimization innebär att vissa åtgärder görs på webbplatsen (hemsidan) för den ska hittas och visas bland sökresultaten från Google, Bing och andra sökmotorer. Det ideala är att hamna högst upp på listan av resultat. Webbfabriken sköter det svåra arbetet med sökmotoroptimering av hemsidan. Genom att analysera texter och innehåll på hemsidan kan vi komma med förslag på förbättringar eller andra anpassningar. Det viktiga med sökmotoroptimering är inte att skriva texter enbart för att sökmotorer ska få ut det mesta av det eller till och med skriva dold kod i förhoppning om att synas bättre. Det viktiga med sökmotoroptimering är att besökaren enkelt och tydligt ska få fram den information den söker. Alla länkar som leder från sökmotorer ska vara rätt för besökaren.

 

Sökordsanalys

Om man marknadsför sig med sökord som inte är relevanta för webbplatsen kommer besökare mest troligt snabbt lämna hemsidan igen. Detta är inte bara onödigt utan även kostsamt och tidsödande. Många tror att det bästa är att få in så många besökare som möjligt på sin hemsida men här måste man fundera på om det verkligen är rätt väg att gå. Det optimala är att de som kommer in på hemsidan verkligen vill dit och stannar kvar på sidan. Dessa besökare är de som ger störst möjlighet att generera en inkomst eller försäljning. Det finns olika sätt att driva in trafik och vilken som är den bästa kan vi berätta mer om efter vi analyserat hemsidan.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

 

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.