WFSecAPI

Webbfabriken Security API

Är ni oroliga för säkerheten på er hemsida? Det är ni inte ensamma om att vara. Allt fler hemsidor hackas och används för att skicka spam, delta i phishing eller spam SEO.

Säkerhetshoten på nätet existerar dygnet runt och det är inte praktiskt att ha anställda som 24/7 övervakar och agerar. Därför är vår säkerhetslösning bäst – den jobbar oavbrutet.

Med Webbfabriken Security API får ni ett realtidsskydd mot spammers, hackers samt program som söker efter sårbara filer och plugins till WordPress. Genom ett unikt AI system analyseras er hemsida i realtid mot vårt säkerhetsmoln där säkerhetskontrollerna utförs. Om någon försöker hacka hemsidan, skicka spam mail via formulär på hemsidan eller letar efter en väg in via sårbara filer och plugin – kommer datorn som används att blockeras. Det unika med vår lösning är att det är självlärande och bygger på våra mångåriga specialistkunskaper inom IT-säkerhet samt att alla anslutna system gemensamt rapporterar in och hjälper till att skydda varandra. Vi arbetar ständigt med förbättringar och anpassningar av systemets algoritmer för att hitta sårbarheter samt på bästa sätt skydda en hemsida.

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Säkert

Smartare säkerhet

Efter många år i webb och säkerhetsbranschen tyckte vi det var dags för smartare säkerhet.

Intelligent

Artificiell Intelligens

AI ger applikationer ett smartare sätt att hantera incidenter på och sedan lära sig av det.

Enkelt

Enkelt men smart

Automatisk säkerhet tack vare vår molnbaserade lösning som samlar in alla hot från anslutna hemsidor

Webbfabriken WSS

En molnbaserad säkerhet

för din hemsida

199 SEK per månad

Gå tillbaka till Webbhotell

Läs mer om IT-säkerhet

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.