Säkerhets Certifierad Webbshop

Denna webbshop är certifierad och uppfyller fastställda säkerhetskrav och integritetsskydd, innehar fastställd säkerhets policy samt har extra och aktivt skydd mot IT relaterade hot.

Med symbolen säker e-handel kan ni som kund känna er säker när ni handlar i de webbshoppar som klarat certifieringen. Syftet med Certifieringen är att kunder till butiken ska veta att butiken har bra och säkra rutiner för hanteringen av kundinformation, lagerhållning, logistik, e-post samt att butiken har skydd mot intrång. Butiken ska även ha säkra betallösningar som är kontrollerade och övervakade.

Certifieringen innebär att ni som kunder kan känna er trygga i att handla i butiken.

Butiken genomgår rutinmässigt IT säkerhetskontroller där rutiner samt policy övervakas och säkerhetsspecialister ansvarar för säkerheten i butiken.

Har ni klagomål på webbshoppen eller om ni vill anmäla brister eller annat som kan påverka säkerheten, kontakta oss för vidare förmedling och åtgärd.

Läs mer om Certifiering av Webbshoppar på IDG.SE

 

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Hårdare krav för ägare av webbshop införs 2018!

Webbshop Certifieringen startades 2003 av Webbfabriken som då var den första i Sverige att erbjuda detta. Idag finns ett antal olika certifieringsmodeller att tillgå som ger kunden en möjlighet att känna sig trygg i att handla över internet. Över 600 webbshoppar runt om i världen har idag Webbfabrikens säkerhetssigill som visar att webbshoppen är säker att handla i.

Första kunden var en av Sveriges första nätbutiker inom heminredning www.inreda.com där säkerhet alltid skulle vara högsta prioritet. Därefter har antalet webbshoppar som klarat vår certifiering ökat varje år vilket vi ser som glädjande. En ägare till en webbshop måste ta ansvaret att göra sin webbshop säker för sina kunder att handla i. Under 2018 kommer nya EU regler att införas som idag kallas PUL i Sverige. Dessa krav blir mycket hårdare och alla som hanterar kunduppgifter måste följa dessa krav, annars kan höga böter utdelas, upp emot 5% av årsomsättningen.

Varför Certifiering från Webbfabriken?

  • Webbfabriken Web hosting servicesWebbfabriken är ingen ideell- eller ekonomisk förening utan är ett internationellt företag med kunder över hela Europa och Skandinavien som varit aktivt sedan 2002.
  • Webbfabriken redovisar positivt resultat, har inga skulder, inga banklån, ingen leasad utrustning eller andra ekonomiska hinder.
  • Webbfabriken är säkerhetsspecialister och personalen har arbetat med kärnkraft säkerhet, SCADA system säkerhet, säkerhetsrevisioner och säkerhetskontroller.
  • Webbfabriken har funnits i 15 år och har flera meriter och utmärkelser inom säkerhet och webb.

© 2002-2017 Webbfabriken Security Solutions – Security by default

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.