Rådgivning och konsultation

 

Anlita expert stöd hos Webbfabriken

Digital marknadsföring och AdWords ADWORDS   DIGITALA ANNONSER   SKAPA BANNERS NYHETSBREV & SMS TJÄNSTER

Anlita säkerhetskonsult, säkerhetsrådgivning, datorsupport, nätverkstekniker, programsupport, professionell IT-support och få rådgivning inom IT lösningar för företaget av en IT-konsult här.

Gemensamt för alla våra tjänster är vårt personliga stöd.

Inom IT-säkerhet finns det möjlighet att anlita säkerhetskonsult samt att anlita säkerhetsrådgivning. Inom IT-support erbjuder vi möjligheten att anlita datorsupport, nätverkstekniker, IT-konsult till företaget, programsupport samt rådgivning inom IT lösningar.

Vår policy är inte att vara tillgänglig för alla, vi prioriterar och koncentrerar alla våra resurser för våra kunder som behöver vår expertkunskap.

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida
~

Rådgivning och konsultation inom IT-säkerhet

Anlita säkerhetskonsult

Få hjälp med er IT-säkerhet, säkerhetsrådgivning och IT-säkerhetsarbete på datorer, servrar, nätverk, programvara, hemsidor med mera. Anlita säkerhetsspecialist på löpande timme enligt vår konsulttaxa.

Pris från 1 000 SEK per timme
Anlita säkerhetsrådgivning

Det är ingen enkel match att ständigt försöka hålla sig uppdaterad på alla säkerhetshot och säkerhetsbrister. Det behöver ni inte längre, anlita Webbfabriken för rådgivning och hjälp med att hålla er uppdaterade inom IT säkerhet.

Pris från 1 000 SEK per timme
Säkerhetsanalys

Anlita Webbfabriken för att göra en säkerhetsanalys och kontroll av er hemsida. Få aktuell status på hur hemsidan mår och om den är i riskzonen för kända sårbarheter eller hot samt få råd om vidare åtgärder genom att anlita oss.

Pris från 1 000 SEK per timme

Rådgivning och konsultation inom IT-support

Anlita datorsupport

Vi känner alla till att datorer ibland inte vill fungera som de ska. Det kan vara problem med hårdvaran, krånglande programvaror eller nätverk som inte vill fungera. Webbfabriken hjälper med stöd av fjärrsupport.

Pris från 400 SEK per timme
Få hjälp med företagets IT

Slipp konflikter om hur IT ska skötas och få hjälp med budgetering och underhåll. Hyr en IT-konsult per timme eller månadsvis för längre uppdrag hos Webbfabriken. Kvalificerad och säkerhetskunnig IT-support.

Kontakta oss för pris
Rådgivning för IT-lösningar

Vi hjälper företag med rådgivning inför inköp av datorer, servrar, nätverk, brandväggar och programlicenser. Köp allt hos Webbfabriken. Vi har flera olika lösningar som passar alla verksamheter.

Kontakta oss för pris

Mer om IT-säkerhet

Mer om IT-support

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.