Om Webbfabriken

Webbfabriken startades 2002 med ambitionen att hjälpa andra företag att lyckas med sin webbsatsning genom att bistå med hjälp inom IT och säkerhet. Vi är specialister inom IT-säkerhet och har ett långt förflutet inom området. Tack vare våra specialistkunskaper producerar vi alltid stabila och säkra webbplattformar, e-handelslösningar och säkra webbplatser på bästa sätt. En av våra grundstenar är att ni ska lita på oss och att det vi gör görs på bästa sätt som idag är möjligt.

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar, men även som individer. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Bolaget redovisar positivt resultat och Webbfabriken jobbar löpande med att genomföra förbättringar av våra tjänster och utbud. Marknaden förändras ständigt vad gäller tjänster, produkter och funktioner och vi anpassar oss därefter.

Media

Webbfabriken syns och är verksamma i olika media och events. Genom att vi prioriterar våra befintliga kunder framför nya står vi alltid till kundernas förfogande. Vi strävar inte efter att växa snabbast eller bli störst utan fokuserar på att ta hand om våra kunder på bästa sätt och ser alltid till att vara tillgängliga när kunderna behöver vår hjälp.

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt. Vi har utvecklat en tjänst för er som anser att klimatpåverkan är lika viktigt som vi, läs mer om miljötjänsten här.