Digital marknadsföring och AdWords

ADWORDS   DIGITALA ANNONSER   SKAPA BANNERS
NYHETSBREV & SMS TJÄNSTER

Adwords

Se till att få fler besökare, mer uppmärksamhet och öka antalet betalande kunder med hjälp av Adwords.

Digitala annonser

Hitta fler kunder med smart digital annonsering och Webbfabrikens hjälp.

Skapa banners

Gör webbplatsen synlig på nätet med snygga banners nu!

Nyhetsbrev & SMS

Tjänster för nyhetsbrev och SMS gör kommunikationen med kunder snabb och smidig.

Adwords

Adwords är marknadsföring via sökord på internet. Internetmarknadsföring för en webbplats är ett mycket bra sätt att få fler besökare, mer uppmärksamhet och öka antalet betalande kunder. Annonserna går att anpassa efter både område och målgrupp, man kan styra hur mycket det får kosta och betalar bara när annonsen klickas på. Webbfabriken hjälper till med att sätta upp AdWords och bevakar det hela.

 

Digitala annonser

Att annonsera digitalt är en möjlighet att med hjälp av videos eller rörliga bilder nå kunder där de är och när de är där. Direkt kopplad till en webbplats, en nätbutik samt de sociala medier som används syns den digitala annonsen överallt och dygnet runt och når ut till blivande kunder. Hitta nya kunder med smart annonsering och Webbfabrikens hjälp.

Skapa banners

Webbfabriken hjälper till med att skapa banners åt webbplatser. Var synlig på nätet genom regelbundet uppdaterade banners. Med favoritfärger, snygga bilder den textstil som önskas skapar vi en banner med perfekt utformning för att användas på sociala media, e-post och annat.

Nyhetsbrev och SMS tjänster

Med Webbfabrikens Nyhetsbrevstjänster kan man skicka e-post till e-postadresser som lästs in i systemet eller som kommer in via e-handelslösningen. Vi hjälper till med att skapa nyhetsbrev enligt önskemål.

Skicka SMS till kunder med bra erbjudanden tack vare Webbfabrikens SMS tjänst. Ett väldigt smidigt sätt att skicka erbjudanden till kunder men även bra för att påminna eller informera dem. SMS tjänsten innehåller även en Stop-tjänst där mottagaren har möjlighet att meddela de inte önskar fortsatta SMS. Gör det enkelt att snabbt att kommunicera med kunder, skaffa vår SMS-tjänst.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

 

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.