Professionell IT-support

Vi erbjuder IT-Support, IT-Drift samt försäljning av hård- och mjukvara.Med specialistkunskaper erbjuder vi professionell rådgivning för er som ska byta IT-miljön, utöka er IT-säkerhet, uppgradera mjukvaror eller på annat sätt behöver specialistrådgivning inom IT.

Webbfabriken IT-support och IT-drift

Webbfabrikens breda och långa erfarenhet inom IT och IT-säkerhet ger er all den hjälp som behövs för att hålla era servrar och datorer säkra och uppdaterade. Våra IT-supporttjänster bistår er med hjälp vid programinstallationer, uppgraderingar, utbyte av datorer och servrar, underhåll av antivirus programvara, rensning och borttagning av skadliga virus och trojaner och mycket mer. Vi finns även här för er om ni behöver råd och tips inom IT, datorer, servrar, e-post, säkerhet, skrivare, programvara och allt annat datortekniskt.

Det här hjälper Webbfabriken er med:

Erbjuder IT support per telefon, fjärrsupport eller tekniker på plats

Dator och skrivarsupport

Ta bort virus/trojaner eller annan oönskad programvara från servrar och datorer

Support, underhålla nätverk och brandväggar

Stärka er IT-säkerhet och täppa till säkerhetshål

Läsa era dator/systemloggar för att proaktivt meddela eventuella intrång, hot/risker eller eventuella närliggande hård- och mjukvaruproblem

Utföra kontroll av er fysiska IT-säkerhet

Installera övervakningssystem, kamera, logganalys, logghantering och mera

Underhålla och förnya er IT miljö

Serverdrift där vi ser till att er server alltid är uppdaterad och underhålls på rätt sätt och vi finns där om något händer

Förmånliga hyresavtal inklusive mycket bra försäkring ger er möjlighet att dela upp IT kostnader över flera månader och år

Föreslå och ge råd inom IT och inför köp av ny IT utrustning

Vi erbjuder er konsulthjälp per timme eller enligt ett IT-supportavtal där ni mot en fast månadskostnad får hjälp inom ramen av avtalet. Ett avtal ger er snabbare support jämfört mot löpande timme.

Tilläggsavtal finns för support utanför kontorstid (08:00-17:00). Tilläggsavtalet gäller dygnet runt och alla dagar på året så att ni får vår hjälp även kvällar helger samt på semestrar och speciella helgdagar (jul, nyår m.m.).

Våra ordinarie priser per timme och exkl. moms är:
800 kr mellan kl. 08:00-17:00, 1200 kr mellan kl. 17:00-22:00 och 2100 kr kl. 22:00-08:00 samt helger.

Webbfabriken bistår även kontorshotell med IT support och drift av nätverk samt internet. Detta innebär att kontorshotellets hyresgäster mot en avgift får tillgång till erfaren och professionell IT support.

Ett tips till er som funderar på att skaffa en egen e-postserver är att titta på Microsoft Online Services. Hos Microsoft och med oss som partner får ni e-postkonton på kraftfulla och säkra Exchange servrar med ett lagringsutrymme för e-post på 25 Gb per konto.

Alla priser exkl. moms

Våra avdelningar inom Nätverk och IT-Support samt IT-Drift

WF-Network-Operations-Center-200x51

Webbfabriken Network Operations Center ansvarar för Webbfabrikens nätverk i världen. Förutom ansvaret för våra egna IP nät ansvarar de även för alla servrar och IT-säkerhetssystem inklusive övervakningen. När något system får problem skickas ett larm och incidenten loggas där en IT-specialist sedan gör de åtgärder som behövs. Behöver ert företag också en säker och snabb hantering av IT-incidenter? Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er.

Webbfabriken IT och Support service

Webbfabriken IT är vår specialistavdelning för er som behöver hjälp och support med er dator, IT, nätverk och servrar. Vi hjälper er att lösa dator- och programfel, installerar nya datorer, kasserar gamla IT-saker på ett miljövänligt och säkert sätt. Vi har långt förflutet inom IT och säkerhet och kan på ett professionellt sätt hjälpa er få ordning på er IT när den krånglar eller behöver ett råd från en datorkunnig person. Med alla hot och risker det innebär att vara uppkopplad är det bra att ha en duktig och erfaren IT-tekniker till hands. Ni kan köpa ett IT-supportavtal från oss mot en månadskostnad som innefattar support för de datorer, skrivare, servrar, nätverk som ni önskar få hjälp med. Kontakta oss för mer information och beställa våra tjänster.

IT-support

Från 800 kr per timme

Support på plats

Fjärruppkoppling

Telefonsupport

Akut support

Förbetald IT-support via klippkort – från 4000kr för 5 timmar.

Webbfabriken erbjuder IT-support i form av olika paket på 5, 10, 20, 50 eller 100 timmar som ni kan förboka.

Månadsavtal för serverdrift från 2000 SEK per månad

Enkel 2000 SEK

Standard 3500 SEK

Utökad 5700 SEK

Stor 9900 SEK

Enterprise – kontakta oss för pris

Managed Firewall Support

Har ni en större företagsbrandvägg kan vi erbjuda vår säkerhetstjänst Managed Firewall. Denna tjänst möjliggör att ni frigör tid och resurser på att underhålla brandväggen samt snabbt agera om något händer.

Med vår Managed Firewall tjänst ser ni till att er miljö har högsta möjliga säkerhet och tillgänglighet. Vi har flera olika lösningar och system att välja mellan så var säkra på att det finns en brandvägg som passar, oavsett vilka krav ni ställer på er säkerhet och IT eller hur stort eller litet företaget är.

Pris från 1095 kr per månad

Exempel av några pågående kunduppdrag

Fastpartner AB

Fastpartner anlitar Webbfabriken IT services och IT security för drift och ansvar för deras Kontorshotell. Webbfabriken levererar en helhetslösning med supportpersonal på plats, avancerad och snabb brandvägg (klarar över 1Gb/s trafik), 1000MBit internet samt ansvarar för hela infrastrukturen vad gäller nätverk och internet.

JM AB

JM har valt att anlita Webbfabriken IT services och IT security för drift och ansvar för deras Kontorshotell. Webbfabriken levererar en helhetslösning med supportpersonal på plats, avancerad och snabb brandvägg (klarar över 1Gb/s trafik), 1000MBit internet samt ansvarar för hela infrastrukturen vad gäller nätverk och internet.

Etol Design Sweden

De sköter alla våra datorer, skrivare, server och program. Vi kan göra vissa saker själva men de tar hand om vår mycket viktiga server. Deras snabba och trevliga hjälp ser till att vi aldrig står stilla på grund av datorfel. En fördel med dem är att de är nästan alltid nåbara även om det är efter kontorstid!

/Claes Hansen

Alfons Åberg – Ska bara…

När vi skulle skaffa server och nätverk blev vi rekommenderade Webbfabriken och vi blev mycket nöjda. Nu har vi flyttat över hela vår IT till Webbfabriken, allt från domänhantering och webbhotellshosting till uppbyggnaden av vår nya webbshop. Bra kontakt med snabb och effektiv assistans om det uppstår problem, det gör att vi känner oss mycket trygga hos Webbfabriken.

/Pål Andersson

RaMa Medical

Webbfabriken levererar helhetslösning av IT support, IT Säkerhet och dator/serverdrift. De hjälper oss med våra datorer och servrar. Vi anlitar Webbfabriken för all vår webbutveckling inklusive vårt mycket viktiga ordersystem som landsting, vårdcentraler och terapeuter använder dagligen. Webbfabriken driftar alla våra hemsidor och ordersystem och ansvarar för vår viktiga säkerhet.

/Maria Stjernberg Åkermark

Media Mix i Stockholm

Vi använder Webbfabrikens Virtuella arbetsplats där vi fjärrstyr våra kontorsdatorer vilket gör att vi kommer åt dem från alla möjliga platser även utanför vårt kontor. Jättesmidigt att ha allt samlat på ett ställe och snabbt få hjälp när vi behöver det.

/Hélène Ulvander

 

Webbfabriken är ett IT-specialist företag med flera olika avdelningar som hjälper kunder över hela Sverige och resten av världen. Vi erbjuder IT-Säkerhet, IT-Support, IT-Drift, Webbutveckling och producerar moderna professionella hemsidor till små och stora företag, nationella samt internationella. Kvalité och professionalitet är ledord i vår verksamhet och det ska vara enkelt att jobba med oss.

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.