Få hjälp med företagets IT 

Slipp konflikter om hur IT ska skötas och få hjälp med budgetering och underhåll! Hyr en IT-konsult per timme eller månadsvis för längre uppdrag hos Webbfabriken.

Anlita Webbfabriken för support och underhåll av företagets IT

Webbfabriken har under många år hjälp stora som små företag med support och underhåll av deras IT-miljö: brandväggar, nätverk, datorer, servrar, skrivare med mera. Att underhålla och se till att allt fungerar på ett säkert sätt är en stor utmaning för många företag. Det är dyrt att ha flera egna anställda på företaget för all IT och det är ofta svårt att hantera eftersom en IT-tekniker mest troligt inte behövs för företagets kärnverksamhet.

Anlita ett proffs för er viktiga IT

En IT-konsult ska ha bred kunskap om och förståelse för all IT som används på ett företag samt hög kunskap inom IT-Säkerhet. Genom att anlita oss får ni precis detta – kvalificerad IT-support med högt säkerhetskunnande.

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.