IT-Säkerhet – det som är mest viktigt men syns minst.

 

Säkerhetskopiering

Säkerhetskopiering är mycket viktigt och något som de flesta inte gör tillräckligt ofta. Det är en otrevlig väckarklocka att inse att det där viktiga man letar efter är borta. Se till att aldrig förlora viktiga dokument eller annat igen. Webbfabriken ger er säker backup via vår lösning baserat på CrashPlan eller via Online Backup Company.

Få hjälp med antivirus

Antalet virusinfekterade eller hackade hemsidor och webbplatser har snabbt ökat under åren. Mestadels används infekterade eller hackade webbplatser för att sprida virus, samla inloggningsuppgifter och kreditkortsdata samt att sprida skadliga program eller SEO-länkar. Har du en hemsida som är infekterad av skadlig kod eller virus sprids detta i värsta fall till alla dina besökare. Vilket i sin tur får en mycket stor inverkan på ditt förtroende och rykte. Det tar lång tid att reparera och kostar dig både tid och pengar. Webbfabriken hjälper dig att skydda din dator mot virus och annan skadlig kod eller ta bort virus du redan fått på datorn.

Borttagning av virus

Har du drabbats av Virus och behöver hjälp? Behöver du hjälp att skydda din dator mot virus och annan skadlig kod eller ta bort virus du fått in på datorn? Webbfabriken är ett IT-säkerhetsföretag som hjälper er med att leta igenom datorer och servrar efter virus, trojaner och annan skadlig kod, rensa bort skadlig programvara och installera nödvändiga uppdateringar i tid.  Genom regelbundet underhåll höjer vi skyddet på er dator för att minska risken att du drabbas igen.

Webbsäkerhet

Webbsäkerhet innebär att säkra upp hemsidan mot alla hot som finns där ute, antalet virusinfekterade eller hackade hemsidor och webbplatser har snabbt ökat under åren. Mestadels används infekterade eller hackade webbplatser för att sprida virus, samla inloggningsuppgifter och kreditkortsdata samt att sprida skadliga program eller SEO-länkar. Det innebär stora och onödiga kostnader, eventuell blockering hos sökmotorerna samt problem med besökare. Webbfabriken hjälper dig att ta bort skadlig kod och virus från din webbplats och erbjuder vår expertis inom området.

 Mer information

 • Få hjälp med Antivirus
 • Borttagning av Virus
 • Hackad hemsida
 • Säkerhetskopiering
 • Säkerhetskontroll av hemsida
 • Anlita säkerhetsrådgivning
 • Anlita säkerhetskonsult

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs. Webbfabriken:

 • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
 • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
 • Ger dator, program och skrivarsupport
 • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
 • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
 • Bygger och underhåller er hemsida

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt. Vi har utvecklat en tjänst för er som anser att klimatpåverkan är lika viktigt som vi, läs mer om miljötjänsten här. 

Kontakta Webbfabriken här.