Webbhotell

Webbhotell skapat för säkerhet och prestanda!

Säkert webbhotell med den personliga kontrollpanelenWebbfabrikens Webbhotell är byggt från grunden sedan vi började 2002. Med vår expertkunskap inom webb, säkerhet och IT är våra webbhotellstjänster skräddarsydda för högsta säkerhet och prestanda. Beroende på typ av webbplats finns det specialtillverkade paket att välja mellan.

Standardpaket, kraftpaket, kundanpassade för e-handel eller gruppkonton – vad passar bäst? Webbfabriken har också flertalet tilläggstjänster som extra säkerhet, hjälp med webbdrift, akuthjälp samt hjälp med byte av webbhotell – se mer längre ner!

Gemensamt för alla våra tjänster är vårt personliga stöd. I stället för att använda kundportaler där man måste hantera inställningar och installationer själv, finns vi här för att sköta allt. För att åstadkomma högsta möjliga säkerhet och stabilitet konfigurerar, hanterar och anpassar vi alla inställningar och förhindrar på så sätt att kunders konfiguration av sin hemsida gör någon påverkan alls.

Vår policy är inte att vara tillgänglig för alla, vi prioriterar och koncentrerar alla våra resurser för våra kunder som behöver vår expertkunskap.

Mer information

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

 • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
 • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
 • Ger dator, program och skrivarsupport
 • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
 • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
 • Bygger och underhåller er hemsida

Standard webbhotell paket

WordPress-baserat

Webbfabriken erbjuder fem olika standard webbhotell paket att välja mellan, från litet till medelstort samt för föreningar/förbund. På grund av WordPress funktioner och vilka plugins som används kan ett större Webbhotell paket vara nödvändigt.

 

Från $ 11 USD / 86 SEK per månad

Premium webbhotell paket

WordPress-baserat eller anpassat

Vi har tre olika premium webbhotell paket att välja mellan, Web power 1 till 3. De är till för er som har en större WordPress-baserad webbplats med besökare dygnet runt och har många plugins eller medlemssystem aktiverade.

 

Från $ 2,595 USD / 21.000 SEK per månad

E-handel webbhotell paket

WordPress-baserat eller Webbfabrikens eget

Med våra e-handels webbhotell paket får du en lösning som fungerar bäst för din e-handel. Den största skillnaden från vanliga webbhotell är att detta är optimerat för transaktioner, betallösningar, kundsystem och webbplatser med API.

 

Från $ 72 USD / 695 SEK per månad

y

Standard Webbhotell paket

Web 1

Detta är vårt startpaket som är mest lämpligt för mindre hemsidor av informationstyp. Det är inte en bra lösning för en WordPress-baserad webbplats.

 

$ 11 / 86 SEK per månad

Web 4

Vårt största standardpaket för företag som behöver större presentation; fler bilder, ljud, dokument, webbformulär och funktioner. De med större krav på hög säkerhet och driftsäkerhet utan tillsyn.

 

$ 53 / 426 SEK per månad

Web 2

Detta paket används mest av våra WordPress-kunder som har en normal webbsida med ett bra skriftligt tema och inte för många plugins aktiverade, högst 25 plugins.

 

$ 22 / 172 SEK per månad

Web 5

Detta paket är ett paket endast avsett för de som bedriver en förening eller riksförbund. Anpassat för att presentera matchresultat, tävlingar, förbundsinfo, träningstider, scheman med mera. Priset är inklusive moms.

 

$ 11 / 86 SEK per månad

Web 3

Detta paket används mest för större WordPress-webbplatser med upptill 35 plugins aktiverade. Normala trafikbelopp, i reella besökare, upptill men sällan över 1000 per dag.

 

$ 32 / 258 SEK per månad

z

Kraftfulla Premium paket

Premium 1

Detta är vår Steg 2, power version för en WordPress-baserad webbplats. Detta paket inkluderar våra säkerhetstjänster där vi övervakar och underhåller din webbplats. Du får våra 9.00 – 23.00 support tjänster som inkluderar ett antal webbdrift och underhållstjänster, säkerhetsövervakning och webb-cachelösningar.
Denna typ av webbplats har högt antal med besökare, normalt 1000 besökare per timme.

 

$ 2,595 / 21.000 SEK per mån.

Premium 2

Detta är vår Steg 3, power version för en WordPress-baserad webbplats. Detta paket inkluderar våra säkerhetstjänster där vi övervakar och underhåller din webbplats. Du får våra 9.00 – 23.00 support tjänster som inkluderar ett antal webbdrift och underhållstjänster, säkerhetsövervakning och webb-cachelösningar.
Denna typ av webbplats har högt antal med besökare, normalt 2000 besökare per timme.

 

$ 3,595 / 29.045 SEK per mån.

Premium 3

Detta är vår Steg 4, ultra power version för en WordPress-baserad webbplats. Detta paket inkluderar våra säkerhetstjänster där vi övervakar och underhåller din webbplats. Du får våra 9.00 – 23.00 support tjänster som inkluderar ett antal webbdrift och underhållstjänster, säkerhetsövervakning och webb-cachelösningar.
Denna typ av webbplats har högt antal med besökare, normalt 5000 besökare per timme.

 

$ 5,595 / 45.204 SEK per mån.

E-handel anpassade paket

E-com 1

Webbfabrikens webbhotell för en e-handelsbaserad webbplats som körs på WordPress med normalt antal besökare på upp till 800 per dag. Grundläggande support 1 timme per månad ingår.

 

$ 76 / 615 SEK per månad

E-com 2

Detta är vårt webbhotell för en E-handelsbaserad webbplats som körs på WordPress med normalt antal besökare per dag på upp till 1400 per dag. Grundläggande support 2 gånger per månad, max 2 timmar ingår.

 

$ 135 / 1.085 SEK per månad

E-com 3

Detta är vårt webbhotell för en e-handelsbaserad webbplats som körs på WordPress med normalt antal besökare per dag på upp till 2500 per dag. Grundläggande support 1 timme per vecka ingår.

 

$ 259 / 2.095 SEK per månad

P

Våra Tilläggstjänster

Webbhotell Gruppkonto

Webbfabrikens gruppkonto för upp till 5 webbplatser. Normalt 1000 antal besökare per dag.
Kontakta oss för mer info om Gruppkonto.

 

$ 370/ 2.995 SEK per månad

Jour och akut hjälp

Webbfabriken har även jourtjänster där vi utför uppdateringar, lagar fel som uppstått när en sida har uppdaterats, tekniska lösningar med mera.
Läs mer om Jour och akut hjälp här.

 

från $ 111 / 900 SEK per timme

Webbdrift

I tjänsten Webbdrift ingår uppdatering av WordPress och plugins varje månad på planerade tider mellan 09.00-19.00, enligt överenskommelse.
Läs mer om Webbdrift här.

 

$ 210 / 1.695 SEK per månad

Byta Webbhotell

Byt till Webbfabrikens säkra webbhotell. Vi hjälper till med hela flytten om ni vill byta från nuvarande leverantör av webbhotell till Webbfabrikens säkra webbhotell men inte vill, eller kan, själv.
Läs mer om att Byta Webbhotell här.

 

$ 111 / 900 SEK per timme

WFSecApi

Webbfabriken Security API

Ett stärkt skydd mot virus, spam och intrångsförsök via Webbfabrikens säkerhets molntjänst. Rapportera IP adresser som skickar spam, gör hacknings försök eller andra otrevligheter. Alla ip-adresser lagras säkert i vår säkerhetsdatabas som ger förbättrad säkerhet till applikationer, webbformulär, e-post, WordPress login och andra viktiga digitala tjänster.

$ 62 / 495 SEK per månad

Vad är en besökare och hur räknas dessa?

Att mäta besökare per dag eller per timme gör man på riktiga personer som besöker hemsidan. Alla besök från Google, Bing, Yandex och andra sökmotorer, robotar och indexerings sajter räknas inte som riktiga besök.

Hur kan jag jämföra de olika typerna av webbhotell?

Styrkan och säkerheten mellan de olika typerna kan inte jämföras.

 • Standard webbhotell är skapade för normala hemsidor. Dessa finns på servrar som delas av många kunder.
 • Premium webbhotell är för tunga arbetsuppgifter och speciellt optimerade för tunga laster och använder cachingsteknik och överlägsen säkerhet och service. Dessa hanteras av specialbyggda servrar.
 • E-handel webbhotell är optimerad för större transaktionsbelastningar och API-gränssnitt. Dessa hanteras av specialbyggda transaktionsservrar.
Varför behöver jag säkerhet och inte bara välja det billigaste alternativet?

Kvaliteten på tjänsterna och säkerheten beror på priset: lågt pris – dålig säkerhet – dålig kvalitet. I världen växer antalet hackade eller skadliga programinfekterade webbplatser snabbt varje timme. I år har vi tagit bort skadlig kod från över hundra infekterade webbplatser. Nej, detta var inte på våra kunders webbplatser, men de flesta har nu flyttat över till oss.

Är WordPress säker eller ska jag välja ett annat CMS verktyg?

Eftersom WordPress driver mer än 25% av alla webbplatser i världen förväntar vi oss att WordPress ligger på toppen av diagrammen. Men det är detsamma med datavirus, många tycker att Windows är mindre säkert än Linux / Apple men faktiskt är det inte. Det finns många fler Windows-baserade datorer i världen än Linux / Apple och det är därför naturligt att höra mer om Windows-virus. För webbhotell leder Linux vägen och används på nästan alla webbhotell företag, bara för att det är gratis att använda och ger därmed billigare tjänster på bekostnad av säkerheten.

 • 98% av alla hackade webbservrar kör Linux OS.
 • 9 av 10 webbhotell företag kör Linux eftersom det är gratis.
 • Nästan varje webbhotell låter andra företag sätta upp sin miljö eller programmera sina kundportaler. I händelse av en krasch eller säkerhetsincident är företaget beroende av extern hjälp och utomstående experter på att lösa problemet. Problemen med säkerhetshål i kundportaler eller läckor är något vi inte vill riskera kunden drabbas av.
Är ni dyrare än andra webbhotell företag?

Ja, vi kan ha en högre prislapp men låter oss jämföra mot bilindustrin, en billig bil är aldrig lika säker och bra som en dyrare bil. Du köper en billigare tjänst om du behöver det och det finns många andra företag med lägre priser du kan vända dig till. För dig som vill ha en bättre och säkrare lösning, köper det från oss.

Vi använder militär-klass, säkerhetshärdade, Windows-servrar som har höga licens- och driftkostnader. Under 14 år har vi skapat vårt eget webbhotell med hjälp av våra egna expertkunskaper och utan någon extern hjälp med beroenden av andra företag, Vid någon typ av händelse kan vi snabbt lösa och bygga skyddsåtgärder för att det inte ska hända igen. Detta medför naturligtvis en högre kostnad som vi behöver ta ut på våra kunder. Men å andra sidan är vi inte där för alla, vi är där för dig!
Är du villig att låta din hemsida vara värd från någon som får det gratis och säljer det till dig till ett lågt pris? Eller vill du hellre låta en expert hjälpa dig och ge en mycket säkrare lösning och med högre kvalitet?

Mer information om Webbfabrikens webbhotell

~

Säkert Webbhotell

Webbfabriken använder säkerhetshärdade Windows-servrar av militärklass. Med egen expertis inom området har vi i alla år skapat vårt eget säkra webbhotell utan någon extern hjälp. Vi löser snabbt alla incidenter och bygger skyddsåtgärder för att förhindra att det händer igen.

Läs mer om säkerheten på vårt webbhotell här.

E-post ingår

I våra Standard Webbhotell paket ingår e-post (pop/imap).

Web 1 – 1 e-post konto
Web 2 – 5 e-post konton
Web 3 – 10 e-post konton
Web 4 – 100 e-post konton

1 GB lagringsutrymme per konto.

Egen eller delad server

Standard Webbhotell paket – ligger på delad server, vilket innebär att det är fler kunder per server.

Premium Webbhotell paket – egen server, för kunder med extra krav på säkerhet, tillgänglighet och stabilitet.

E-handel Webbhotell paket – hyr en plats på delad server, specialbyggd och optimerad för transaktioner, integrationer, betalningar m.m.

N

Våra krav

För att få starta ett webbhotellkonto hos oss behöver du godkänna våra villkor samt godkänna de krav vi ställer på dig och säkerheten på hemsidan.

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.