Vi är Webbfabriken®

Säkra IT och Webblösningar till företag

Webbutveckling och webbdesignbyrå

Vi bygger hemsidor, e-handel, bloggar, betallösningar för webben, portaler, communitys och mycket mer

Hackad hemsida?

Var inte orolig, vi rensar bort virus och skadlig kod samt gör en säkerhetsanalys av hemsidan

En säker webbyrå som sticker ut!

Vi är webbyrån som erbjuder ett helhets koncept för en hemsida, registrerar domännamn i över 1000 toppdomäner, erbjuder säkert webbhotell samt företag e-post i olika varianter. En webbyrå som sticker ut där vi förutom skapar hemsidor som följer dagens standards och utvecklar professionella logotyper även har med säkerhet som ett krav för att säkra upp hemsidan mot hackers och intrång. Med specialutvecklade tjänster för att hålla er hemsida uppdaterad och säker ser vi sedan till så att allt fungerar som det ska. Våra tjänster inom marknadsföring och SEO gör hemsidan synlig på nätet och sökmotorer.

Under våra 16 år som webbyrå och säkerhetsföretag har vi rensat bort virus från hackade hemsidor och förbättrar skyddet mot nya attacker. Vi erbjuder säkerhetskopiering till svenska servrar, ger datorsupport via fjärrsessioner eller på platsen, erbjuder ett förbättrat skydd på hemsidor med vår tjänst WFSecAPI, säkerhets certifierar webbutiker samt ger rådgivning och konsultering inom IT-säkerhet och IT-support.
Vi har flera olika samarbetspartners och säljer datorer, servrar, programlicenser, brandväggar, nätverk och annat inom IT.

Välkommen till en säker webbyrå!

IT säkerhetslösningar för företaget

Vi är Webbfabriken® som erbjuder säkerhetslösningar inom IT och webb. Vi hostar er hemsida i vårt webbhotell och tillsammans med våra drift och underhållsavtal får du den hjälp som behövs. Med avtalet hjälper vi er att uppdatera er WordPress baserade hemsida och ger er råd och tips på hur det ska förbli säkert. Med vår säkerhetslösning WFSecAPI® får ni ytterligare säkerhet och skydd.

Vill ni bygga om eller uppdatera er hemsida tar vår webbyrå hand om detta åt er. Har er hemsida hackats eller skadats på något sätt hjälper vi er att ta bort skadlig kod och gå igenom hemsidan för att se om det finns sätt att göra den säkrare. För att du ska få en hög säkerhet flyttar du över hemsidan till vårt webbhotell.

Webbfabriken® har i 16 år jobbat med säkerhet och är kärnarbetet i vår verksamhet. Här är alltid säkerheten främst framför funktioner och tillgänglighet. Med alla säkerhetsincidenter i världen är säkerheten viktigare än någonsin. Något som ställer ytterligare krav på säkerhet är GDPR som trädde i kraft 25 maj i år.

Varför välja Webbfabriken®

Webbfabriken grundades 2002 med ambitionen att erbjuda vår expertis och specialistkompetens inom säkerhet, IT och webbutveckling till små som stora företag, nationellt såväl som internationellt. Med nöjda kunder i 6 länder, över 18 000 skyddade hemsidor och mer än 4500 slutförda webbprojekt är vi en av de mest erfarna på marknaden som erbjuder våra specialisttjänster.

Erfarenhet

Webbfabriken® grundades 2002 med ambitionen att erbjuda vår expertis och specialistkompetens inom säkerhet, IT och  webbutveckling till små som stora företag, nationellt såväl som internationellt. Med nöjda kunder i 6 länder, över 18 000 skyddade hemsidor och mer än 4500 slutförda webbprojekt är vi en av de mest erfarna på marknaden som erbjuder våra specialisttjänster.

Webbfabriken är specialister inom IT-säkerhet och har många års samlad erfarenhet från arbete med högt säkerhetsklassade projekt och har utvecklat säkerhetsmolntjänsten WFSecAPI samt en certifiering för säker e-handel. Vi använder säkerhetshärdade Windows servrar för våra tjänster och bevakar konstant omvärlden och säkerhetsrelaterade hot.

Säkerhet

Webbfabriken® är specialister inom IT-säkerhet och har många års samlad erfarenhet från arbete med högt säkerhetsklassade projekt och har utvecklat säkerhetsmolntjänsten WFSecAPI® samt en certifiering för säker e-handel. Vi använder säkerhetshärdade Windows servrar för våra tjänster och bevakar konstant omvärlden och säkerhetsrelaterade hot.

Gemensamt för alla våra tjänster är vårt personliga stöd. I stället för att använda kundportaler där man måste hantera inställningar och installationer själv, finns vi här för att sköta allt. Webbfabriken finns inte till för alla då vårt fokus alltid ligger på kvalité framför kvantitet. Vi jobbar löpande med att genomföra förbättringar av våra tjänster och utbud.

Personlighet

Gemensamt för alla våra tjänster är vårt personliga stöd. I stället för att använda kundportaler där man måste hantera inställningar och installationer själv, finns vi här för att sköta allt. Webbfabriken® finns inte till för alla då vårt fokus alltid ligger på kvalité framför kvantitet. Vi jobbar löpande med att genomföra förbättringar av våra tjänster och utbud.

Utökad säkerhet för hemsidan med Webbfabriken WFSecAPI

WFSecApi

Webbfabriken® Security API

Ett stärkt skydd mot virus, spam och intrångsförsök via Webbfabriken® säkerhets molntjänst. Rapportera IP adresser som skickar spam, gör hacknings försök eller andra otrevligheter. Alla ip-adresser lagras säkert i vår säkerhetsdatabas som ger förbättrad säkerhet till applikationer, webbformulär, e-post, WordPress login och andra viktiga digitala tjänster.

Personlig administration

Slipp allt jobb med att logga in på en kundportal för att hantera era tjänster. Webbfabriken® tar hand om alla inställningar åt er. Högre säkerhet, bättre service och säkrare system.

Smidiga tjänster

Virus - hackad hemsida?

Webbfabriken® hjälper till med skydd mot virus och trojaner, virusborttagning samt rensar och säkrar upp och återställer hackade webbplatser. Slipp oro – vi finns här.

Rådgivning & konsultation

Anlita säkerhetskonsult, säkerhetsrådgivning, datorsupport, nätverkstekniker, programsupport, professionell IT-support och få rådgivning inom IT lösningar här.

Beställ TotalSupport

Slipp flera IT och tjänsteleverantörer för företaget. TotalSupport är tjänsten som samlar allt på ett ställe – all support, en tjänst, en kontakt, en faktura – smidigt och bra!.

Webbfabrikens® Online backup

Se till att skydda värdefull data mot haverier, fel och stöld nu genom att beställa smart och säker online backup via Webbfabriken® Enterprise lösningar. Att ha en pålitlig och säker online backup är ett måste i dagens IT samhälle. Vi sköter all hantering!

Webbfabriken® Online Backup: Starkt krypterad data med 256 bitars kryptering och krypterad SSL överföring över internet. Lagringsutrymme med filversioner mellan 10 – 9000 GB. Tar backup på öppna filer, filkopiering samt versionshantering enligt valfritt schema. Möjlighet att återställa filer tillbaka i tiden samt borttagna filer. Smart backup klient ingår samt appar för IOS och Android.
Support dagtid ingår och utökad support går att få via avtal.

 

Smidiga samarbeten

Microsoft Office 365

Office 365 är ett molnbaserat verktyg där företaget får de produktions- och samarbetsverktyg de behöver. It-systemets funktioner, principer och övervakning sköts via en administrationskonsol.

Professionell e-post

Webbfabriken är en Microsoft Partner som hjälper företag med olika Microsoft tjänster, som Office 365 och Exchange. Vi hjälper företaget flytta sin e-post till molnet. Flera olika abonnemang, välj mellan med 50 GB lagringsutrymme.

Domännamn & domänsäkerhet

Att äga en domän är idag ett måste om man ska marknadsföra en hemsida, produkt, webbshop eller tjänst och till ett domännamn kan man sedan koppla på flera olika tjänster. Vi registrerar i över 1000 topdomäner.

Certifiering för säker e-handel

Ny skärpt lag 2018 – undvik problem och eventuella böter – se till att garantera att din webbshop är säker för dina kunder! Se till att ingen utomstående kan hacka sig in och ladda hem personlig information, känslig data, försäljnings siffror, produkter, inköpspriser, kundinformation och annan känslig och privat information. En webbshop med märket Säker e-handel är ett bevis på att shoppen har bästa möjliga skydd. Webbshop certifieringen startades 2003 av Webbfabriken® som var först i Sverige med att erbjuda detta. Vi har många års erfarenhet av säkerhet och utvecklas ständigt inom området genom att aktivt delta i forskning och utveckling inom IT Säkerhetsområdet.

Webbdesign – arbetsprocess

Arbetsprocess

Vår arbetsprocess inom ett projekt är platt och enkel med snabb och ren utveckling för bättre kvalitet samt en lägre totalkostnad.

Vår arbetsprocess är platt och enkel

Planering

Planeringsstadiet definierar vad som görs och när. Vi ser till att bäst tillgodose visionen, vad som är möjligt att göra och vad som kräver lite justering för att fungera optimalt.

Design

Design fasen sker i början av projektet efter planeringsfasen och normalt parallellt med utvecklingsfasen. Din vision – vårt mål!

Utveckling

Under utvecklingsfasen arbetar vi med kodning och designen, den fas som är mest dynamisk och där största delen av vår tid spenderas.

Lansering

Nu korkar vi upp Champagnen för att fira din nya hemsida! Eventuell finjustering eller upptäckt av en bugg åtgärdar vi så snart som möjligt.

Ett litet urval av våra kunder inom blandade tjänster, hemsida, IT samt säkerhet:

            

Lokus Fest & Konferens   Close Chefsnätverket   Advectas   Yoga Girl Rachel Brathen   Ronneberga kursgårdar

Vesper Group ett svenskt underrättelsebaserat säkerhetsföretag.   Mäklarringen mäklarbyrå   Pier16 hotell & konferens   oneOeight online yoga   

            
      

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). Hela beloppet debiteras plus moms 25%.
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.

 

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.