E-HANDEL

BETALLÖSNING FÖR E-HANDEL   CERTIFIERING SÄKER E-HANDEL   TA BETALT PÅ NÄTET

Betallösning

Betallösning för e-handel via Webbfabriken.

Säkerhets certifiering

Säker e-handel med Webbfabrikens certifiering.

Betalning via nätet

Ta betalt på nätet med vår hjälp.

Adwords

Adwords är marknadsföring via sökord på internet. Internetmarknadsföring för din webbplats är ett mycket bra sätt att få fler besökare, mer uppmärksamhet och öka antalet betalande kunder. Annonserna går att anpassa efter både område och målgrupp, du kan styra hur mycket det får kosta och du betalar bara när annonsen klickas på. Webbfabriken hjälper dig att sätta upp AdWords och bevakar det hela åt dig.

 

Digitala annonser

Att annonsera digitalt är en möjlighet att med hjälp av videos eller rörliga bilder nå dina kunder där de är och när de är där. Direkt kopplad till din webbplats, din nätbutik samt de sociala medier som används syns din digitala annons överallt och dygnet runt och når dina blivande kunder. Hitta dina kunder med smart annonsering och Webbfabrikens hjälp.

Skapa banners

Webbfabriken hjälper till med att skapa banners åt webbplatser. Var synlig på nätet genom regelbundet uppdaterade banners. Med dina favoritfärger, snygga bilder den textstil som önskas skapar vi en banner med perfekt utformning för dig att använda på sociala media, e-post och annat.

Nyhetsbrev och SMS tjänster

Med Webbfabrikens Nyhetsbrevstjänster kan du skicka e-post till e-postadresser du läst in i systemet eller som kommer in via din e-handelslösning. Vi hjälper dig att skapa nyhetsbrev enligt dina önskemål.

Webbfabrikens SMS tjänst finns tillgänglig för er som vill skicka SMS till era kunder med bra erbjudanden. Ett väldigt smidigt sätt att skicka erbjudanden till kunder men även bra för att påminna eller informera dem. SMS tjänsten innehåller även en Stop-tjänst där mottagaren har möjlighet att meddela de inte önskar fortsatta SMS. Gör det enkelt att snabbt att kommunicera med era kunder, skaffa vår SMS-tjänst.