Byta till vårt webbhotell 

Vi hjälper till med hela flytten.

Om ni vill byta från nuvarande leverantör av webbhotell till Webbfabrikens säkra webbhotell men inte vill, eller kan, själv.

Hur hemsidan är byggd och vilken teknik, samt eventuell databasteknik, den använder påverkar den tid som krävs för ett byte. Är hemsidan byggd i WordPress finns det olika sätt att flytta den på och det brukar ta 1-2 timmar att genomföra. Ni väljer om ni bara flyttar hemsidan från nuvarande leverantör till oss eller byter alla tjänster samtidigt. Vi hjälper till med att peka ut hemsidans nya plats hos den gamla leverantören och tar även hand om DNS och e-post om ni så önskar.

Byt till Webbfabrikens säkra webbhotell

Webbfabriken tar hand om allt det tekniska en flytt innebär efter att vi tillsammans med er kommit överens om och planerat för när bytet ska ske. När det är klart meddelar vi er och ni kan testa att den fungerar som den ska. En WordPress sida kan behöva uppdateras till den senaste och aktuella WordPress versionen för att den ska passa in i vår miljö. Vi har mycket strängare och hårdare säkerhetskrav på vårt webbhotell och tjänster än de flesta andra webbhotell vilket kan innebära att er hemsida behöver förändras lite för att kunna passa in. Vi gör en enkel analys av er hemsida innan vi bestämmer en flytt.

Varför välja oss?

Vår bredd inom webb, IT och Säkerhet gör det smidigt för er att snabbt få hjälp när det behövs.

  • Övervakar säkerheten och informerar om viktiga händelser
  • Bevakar omvärlden på säkerhetsrelaterade hot och åtgärdar
  • Ger dator, program och skrivarsupport
  • Sköter marknadsföring; AdWords, Banners m.m.
  • Sökmotoroptimering (SEO) Google/Bing
  • Bygger och underhåller er hemsida

Miljö är viktigt för oss och Webbfabriken arbetar aktivt med att hålla en låg miljöpåverkan vad gäller vår IT och vad den förbrukar. Med avancerad återvinning av vår datahalls elförbrukning bidrar vi till uppvärmning av lokalerna och med det en förbättrad miljö och hälsa. Företaget strävar efter att alltid handla ekologiskt eller miljömärkt samt att undvika att skriva ut på papper så långt som det är möjligt.

Alla priser på denna webbplats är i SEK, per timme och exkl. moms (25% i Sverige). 
Hela beloppet debiteras plus moms 25%. 
Undantag: företag utanför EU (Norge / Schweiz / Åland) samt företag med välgörenhetsskatt.